Вермут – один із найпопулярніших аперитивів. Напій відомий ще з часів Античності. Припускають, що сам Гіппократ брав участь у розробці перших рецептур вермуту. Це був не стільки алкогольний, скільки лікарський напій, покликаний тонізувати організм.
У Середньовіччі вермут спробував король Баварії, який і дав йому таку назву. «Вермут» в перекладі з німецької означає «полинь» – гірка лікарська трава – основний інгредієнт напою.
Виготовляють вермути на основі вина, додаючи до складу різноманітні трави та прянощі, а також цукор та спирт.
Вермут прийнято подавати як аперитив.
Напій також стане чудовою основою для коктейлів на будь-який смак.
Нова лінійка вермутів лікерних білих ТМ «FIJI» від компанії «Горобина» відрізняється оригінальним смаком та неперевершеним насиченим ароматом.
Інгредієнти | Різноманітні трави та прянощі |
Об `єм | 0,5л. |
Міцність | 20% об. |